Plébános vs. Kézbesítő – 1:0 – Bunyó Győrváron

Kíváncsi lennék, mennyivel ugrik meg most a Keresztény Élet és a Szabad Föld című lapok eladási példányszáma, mivel a két újság neve egy Vas megyei bunyó kapcsán bekerült az országos sajtóba. Az esetet részletesen megírtam pl. itt. Nyilatkozott a verekedő pap is, aki nem kertelt, nem ködösített, bevállalta a verést, bár utólag már sajnálja, hogy nem bírták az idegei. A plébános nem mint kézbesítőnek osztotta a maflásokat, hanem régi haragosának, aki rendszeresen cukkolta őt. Pech, hogy a férfi éppen egyenruhában volt, hiszen így közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás. Tanulságos történet az elpattant idegekről, olvassátok el.

Szerintem a kertévék fenegyereke, Árpa Attila most tépi a haját és szívja a szívandóját, miért nem neki jutott ez eszébe előbb? Hiszen egy ilyen gerillamarketingért milliók ütötték volna a markát.  Ő meg csak olyan izzadtságszagú dolgokat tudott kitalálni e témában, mint pl. egy műbalhé az egyik reggeli műsorban, vagy hasonlóan amatőr megmozdulások.  Nekem szimpatikus a Szabad Föld szerkesztőségének hozzáállása is, akik azonnal előfizették a győrvári plébánost az újságjukra, hogy a kézbesítő helyett az időt verje el, velük.

Egy gondolat “Plébános vs. Kézbesítő – 1:0 – Bunyó Győrváron” bejegyzéshez

  1. Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. Ez ugye minden hivő emberre vonatkozik, nem csak a papokra. Mégis, jó példával ki járjon elöl ha nem ők? Ez pedig maga a rossz példa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*