Gyors kézbesítés

E heti képes találós kérdés:

Mi lapul a DPD futárszolgálat által a kertünkbe bedobott, Franciaországból elküldött csomagban? (A tartalom a kísérőiraton is szerepelt)

a.) egy kiló uborka, 200 forint értékben?
b.) egy marék sár?
c.) egy Nikon vaku, 110 ezer forint értékben?

Pótkérdés: ki írta alá a csomag átvételét igazoló lapot?

1.) Tappancs kutya
2.) Dömötör cica
3. Artúr, a sün

A helyes megfejtők között kisorsolok egy kiló uborkát és egy marék sarat.

3 thoughts on “Gyors kézbesítés”

  1. Ismerős mesélte (kint lakik USA-ban), hogy neki mindig a küszöbön hagyják a csomagot, ha esetleg nincs otthon. Így volt a múltkor egy három objektívet és két tükörrefis gépet tartalmazó csomag is a küszöbön, a járdától alig 10 méterre. Ott is Tappancs adja az átvételire az autogramokat, meg talán a csomagokat is dobálják… Remélhetőleg jó sok hungarocell ölelte a vakut/uborkát/sarat…

  2. Hát igen Misi!! Nem ritka eset az ilyen… Pedig állítólag a magyar posta is fejleszt… 🙂
    Mivel rengeteg tételt postázok (Vatera), engem “csak” az zavar, hogy minden kb 40. csomagom eltünik és soha nem jutnak a nyomára, DE MIVEL CSAK AZ ÉRTÉKBIZTOSÍTOTT CSOMAGOKRA VÁLLAL FELELŐSÉGET A MAGYAR POSTA TELJESEN MINDEGY, HOGY EGY LEVELET AJÁNLVA VAGY SIMÁN ADUNK FEL!!!!
    Viszont AUSZTRIÁBAN egy ismerősömnek elkeveredett egy csomagja 1-200 euró értékben… Bement a hivatalba és kiverte a hepajt, majd kb 1 hét (!) múlva levette a számlájáról azt az 500 (!) Euro-t, amit a posta utalt neki egy sűrűn bocsánatkérő levél kiséretében!!!

  3. Bele sem merek gondolni, milyen időjárás uralkodott a kertedben, mire ezt észrevetted. Esetleg vaku hiányában (azért azt sejtem, hogy nem ez az első vakud… 🙂 ) meg kellett várnod, mire kisüt a Nap, vagy legalább felkel. Mivel postás-szaga van a doboznak, nem kizárt, hogy Tappancs esetleg megjelölte…
    Tekintve, hogy egy marék sárnak gazdaságtalan ekkora dobozt elhasználni (törésvédelem -> hungarocell ez esetben szükségtelennek látszik), egy kiló ubi esetében pedig hiányzik a romlandóság jelzése, csak a vakura tudok gondolni, mint lehetséges tartalom. Nem lehet, hogy mivel nem villant, azt hitte a jó postman, hogy selejtes, és innentől meg úgyis mindegy neki??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*