Retro popcorn

Vettem egy közepes adag pattogatott kukoricát egy rendezvényről hazafelé tartva. Emlékszem, már fizetés után rácsodálkoztam a zacskó anyagára, igazi vastag papír volt. A kocsiban aztán alaposabban is szemügyre vettem az ábrát és a német feliratot. A Pagemaster című filmet reklámozta és még nyereményekkel is kecsegtetett, ha megválaszolom az alábbi egyszerű kérdést: “Von wessen fantastischer Reise handelt “Der Pagemaster?”

A beküldési címnél csak posta van feltüntetve, sem SMS-ben, sem email-ben nem tudnék pályázni és még egy apróság miatt sem: a beküldési határidő 1995. március 31.És ez nem elírás. Egy 14 éves zacskóban kaptam a kukoricát. Hazafelé számolni akartam a retró jegyében, hány Trabant, Lada, Wartburg robog el mellettem, de már eggyel sem találkoztam.

One thought on “Retro popcorn”

  1. Egy másik retrós sztori: Valamikor 2000 környékén egyik rokonomnál voltam látogatóban a szombathelyi kórházban, amikor észrevettem egy újságot a kórteremben lévő radiátor mögé becsúszva. Az újság tele volt pókhálóval és meg volt sárgulva a papír is, de kíváncsiságból már csak azért is kiszedtem. Igazi retroújsággal találkoztam: egy 1987-es Vas Népével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*