Azt hiszem tudunk mozogni innen

A Google fordító szolgáltatásának és egyéb online webfordítóknak hála már lassan a nigériai láncleveleket, spam-eket is netmagyarul olvashatjuk. A fordítás ugyan durva, de akik nem beszélnek angolul, arabul, szuahéliül legalább azok is megértik nagyjából, mit akar a levelezőpartner. Néhány szófordulat azért hagy kívánnivalót maga után. Ma ezt kaptam:

Hello
A nevem van Beatrice Akuol szalaszt el ma láttam
a profilodat  és intrested lettem benned,l szintén szeretni fog ismerni téged
az többet, és l azt akarja tőled, hogy küldj egy emailt az email címemnek
annyira l neked neked tudja adni a képemet hogy tudja, ki l am.
Itt van az
email címem (beatriceakuol@yahoo.com )
Azt hiszem, hogy tudunk mozogni innen!

Fent várok a postádra az email címemre.
Isten megáld téged és nekem véd téged

szalaszd el Beatrice.
(Emlékszik, hogy a távolság vagy a szín nem számít de nem
szereti a dolgokat kiutal életben)

Ha valaki akar írni Beatrice-nek, nyugodtan tegye, nem leszek féltékeny.

46 thoughts on “Azt hiszem tudunk mozogni innen”

 1. A “419” nigériai spam működik !
  Bea szudáni bankszámlát említ szenegáli menekültként emeltdíjas lelkipásztorát akarja felhívatni
  EMELTDÍJAS AFRIKAI KÖRZETSZÁMOS telefonszámon 2.3 millió dollár reményében, amit Te fogsz felvenni…
  Mellékel fotót -dögös a csaj- rózsát, ajlavjút meg mindent.
  A móka kedvéért lehet vele levelezni, de ne hívjátok a számot!!!
  Gyanítom, hogy címszállítóként is közreműködik a
  STAATSLOTTERIJ INTERNATIONAL B.V
  TEL: +31-64180-0431, FAX: +31-84714-4877.
  Lange Gouwe 8, 2801 LG Gouda the Netherlands . hollandlottó átveréssel is.
  Íme egy gyöngyszem Beatrice leveléből:
  Dearest Sweetheart, kérlek ezzel a telefonszámmal hív engem megmond az tisztelendő az Beatricével beszélni akarsz ok.(+221-77-679-08-33 )

  Te hogyan vagy tevő ma? ez nekem nagy, amikor megkapom a postáidat és , folytass a jó bizalmaddal és soha ne engedj az erőfeszítéseid miközben segít nekem, hogyan volt a napod? remény nagyszerű, azt kívánom, hogy ott legyek élvezni veled az élet jósága, legHamarosabban jönni akarok ott.

  A szeretetem, szeretni fogok elmondani a titkos szavaim közül néhányat neked de odaígérni nekem azt nem fogsz másokat bérbe adni hogy tudj erről. a késői apámnak és anyámnak számlájuk van a bankban Szenegálban és letétbe helyeztek nagy mennyiségű pénzt a bankban és használták a nevemet ahogy az következő rokon a pénzbe.

  annyira l postát küld a banknak és l körös-körül elmondta nekik a késői szülőm halála és ők tudták, hogy az apám halott és a bank beleegyezik, hogy áthelyezze a késői apai pénzemet ebből az országból bármilyen országba ( $ 2.3 millió dolláros dollár ) és l legyen a késői apai halotti bizonyítványom itt velem és l legyen a késői apám számlájának a nyilatkozata szintén hogy mutasd azt, a pénz a bankban és abban van l am az következő rokon a pénzbe.

  l mondta a bankot az l venni akarja azt a pénzt, amit a késői apám velük letétbe helyezett, és elmondták azt nekem l am egy hölgy és az l túl fiatal ahhoz, hogy kezeljen egy olyan nagy összeget pénz, azután a bank azt mondta nekem, hogy keressek egy olyan jó és felelős személyt, aki a barátomként és megbízottamként a képviseletemben állni fog hogy vigye át a pénzt, és l a barátomként most akar téged hogy a megbízottam legyen a pénzbe, rendben.annyira a következő postámban neked akkor l rugalmasság neked a név az lépj kapcsolatba a bank információjával és döntsd meg őt, hogy emailon keresztül lépj kapcsolatba a bankkal ok

  Kedves, elvitted a szívemet és a szeretetem titeket mind keres overthegömb, hogyan azt kívánom, hogy veled ott legyek kedves, nem tudom számolni azokat az időket, amiket rólad gondolok, egy nap, ez van mert nekem természetes szeretetem van, mivel te és én hiszünk, soha nem fogsz csalódást okozni nekem és el fogsz hagyni engem itt. Én lenni most, amíg várakozás legHamarosabban felolvasni belőled és kedvesen az éned jó figyelmét elvinni nekem és lenni egy szép napjának.

  Honey próbálj meg a lelkipásztoraimmal hívni engem No (+221-77-679-08-33 ) és a következő postámban szeretni fogom neked adni a bankemail címet, hogy kapcsolatba tudj lépni velük rendben.
  Várakozás legHamarosabban híreket kapni tőled kedves
  Betrice

 2. Sziasztok!
  Engem is megtalált. Még jó, hogy először utána néztem a nevének és az email címének a neten! 🙂 Köszönöm a figyelmeztetést! Bár én biztosan nem hívtam volna fel! A képet azért elmentettem. Jó kis csajszi akárki is legyen.

  Üdv: Maci

 3. Engem is megtalált bea, a jójáték.hu oldalon.
  A lány tényleg jól néz ki, de ahogy le van fényképezve, nem látszik rajta, hogy egy menekült táborban, ill az ottani körülmények között élne.

 4. Sziasztok

  Engem is megtalált egy srác Senegálból engem a Network.hu oldalon de ugyan az a szöveg mint a lányoknál.Én utánna olvastam a neten és én át is küldtem a hamis igazolványokat mert kimásoltam.Tudjátok mit írt Philip Nelson.,nak hívják a srácot hogy ö nem érti ez mi azota is ír és várja a segitséget .a 419-es oldalról küldtem átt a képeket az ügyvédét és a tiszteletesét szerintetek létezne,hogy ténleg nem tud semmiröl.Vagy épp így akar pénzt kicsalni az emberekből. Nekem is küldött át fotót de egy olyat ahol még jól néz ki a második kép az már kicsit megviselt és látszik hogy nem a legjobb körülmények közt él

 5. sziasztok
  Engem is megtalalt Bea.Persze,meg a sztori elejen vagyunk,igy hat utananeztem a nevenek es latom,hogy mindenkinel ugyanaz a szoveg.Meg csak annyi sult ki,hogy a szuleit megoltek,meg nem tert a lenyegre ra.most mar varom a levelet.
  meg visszaterek.

 6. Sziasztok! A bea ribanc engem is megtalált. Dochler chat oldalon. én meg fel is akartam hívni. Hála nem tudtam ! azt hittem rám kacsintott a szerencse. az első levél még hihető volt, a másodikban már a pénzre is kitért azt hívjam fel. elküldtem a banknak azt az emilt amit mondott és még válaszolt is,de magyarul válaszolnak africábol. hülye banda

 7. méz,
  Nem számított ilyen mailt, drágám, én vagyok boldog, hogy a bank reagált neked, drágám, hová kéri a bank, miért írok neked a magyar? méz remélem tudod, hogy beszéltem a bank vezetője elmondta neki, hogy segítsen minket, és közben meg, hogy mikor megkeresték őket nevezte meg, hogy kérdezzen, ha az egy álló nekem, mint a társam és az én megbízottat, és mondtam neki, hogy te vagy az, és én elmagyarázni neki, hogy te magyar, hogy mindig olvasó-mail fordító, méz úgy gondolom, hogy ezért a bankigazgató válaszolni a magyar nyelvet, drágám, én nem hiszem, hogy még ez messzire mentek a kapcsolatunkat, hogy nem bízol bennem, drágám, én sírva élvez e, milyen az ember, akit a szívem után én adtam minden szerelmemet, nem hitt nekem. méz, igen, tudom, hogy sokan sok dolgot át a cég, de én azt akarom, hogy higgy nekem, én vagyok a baba, nem tudok hazudni neked OK.
  méz ez nem vicc, de én mondom az igazságot az életem, drágám, én is azt sugallják, hogy ha még mindig kételkedve rám, én akarat mint téged, hogy jöjjön le ide, hogy lássa minden dolog, amit mondok valóságos.
  méz, megértem, hogy a web sok rossz emberek megpróbálnak kihasználni, hogy más népek pénzt, de a méz hidd el, én nagyon komoly veled, nem tudok hazudni neked én igazi baj.. kicsim, ne törd a szívem, mert én szerettelek titeket teljes szívemből, és az, hogy írok egy ilyen levelet számomra azt jelenti, hogy akar törni a szívem, kérem méz, próbálja megérteni engem, én egy ajándékot fogja kapni, az élet partnere az anyja meg nem született gyermekek, édes vagyok, milyen öröm, hogy veletek hamarosan következő ott, de miért mondod ezt, mint most.
  Kérjük, méz, hidd el, én igazi és én szeretném, ha tudnátok, hogy nagyon hamar, ha ott leszek veled sokan, hogy az említett rossz ellenem, mondván: jól indul rólam. méz szabad szellem és lehetővé teszi, hogy segítsen nekem, és ezt továbbra is át gyorsan, hogy én kezdi jön oda értünk, hogy találkozzanak és értem, hogy találkozzanak és családi ismét az életemben.
  köszönet én akarat vár a mailt a másolatot mailt kapott a banktól.
  köszönet csókolni gyengéd szeretet.
  tied feleség szerelem
  Béatrice

 8. Üdv mindenkinek!
  Engem is megtalált Jessy. Még az a szerencse,hogy óvatos vagyok! Ajánlom,ha valaki ilyesfajta levelet kap,figyelmeztesse akit csak tud. Szórakoztató olvasmány!

  HELLO
  my name is Jessy!
  please how are you! hope you are fine and in perfect condition of health.I
  went through your email to day i read it and took
  intersest in it,please if you don’t mind i will like you to write me on this
  email(jessylovekimudi@yahoo.com) i hope to hear from you soon,and I will be
  waiting for your mail,because i have
  something VERY important to tell you. Lots of love
  no mater the distance or colour what maters is love so let share love
  together

  1. Levél
  HELLÓ
  nevem Jessy!
  please how are you! hope you are fine, és tökéletes állapotban a health.I
  ment keresztül, az e-mail-napra olvastam és vett
  intersest benne, kérem, ha nem bánod meg fogom írni, mint te rám ezen a
  email (jessylovekimudi@yahoo.com) remélem hallani tőled hamarosan, és én leszek
  kell várni a mailt, mert nekem van
  valami nagyon fontosat mondani. Lots of love
  no mater a távolság vagy a szín, mi a szeretet maters úgyhogy részvény szerelem
  együtt

  2.levél

  This Is My FULL LIFE STORY PLEASE HELP ME OUT WITH LOVE AND TRUST
  Drága szerelem.
  Boldog vagyok, az Ön válaszát az én e-mail és én olyan boldog vagyok;
  amit én megérinti a szíved, hogy írjon nekem megint.
  Ebben a táborban vagyunk, csak azt engedik meg, hogy menjen ki a táboron csak háromszor egy héten. Mintha csak egy marad a börtönben, és remélem az istenek kegyelme én jön ki itt lesz. Én hiszek benned, és remélem, segíteni fog nekem, úgyis tudod.
  Legyen ez a levél nem olyan meglepő, vagy egy történet a hallást, vagy lehet, hogy gondol, miért írom Neked ezt a levelet, drága az Isten irány számomra, hogy segít nekem, mert

  Nincs olyan rokonok, akiket most nem megy, az összes rokonaim elszaladt a közepén a háború, az egyetlen ember, nekem van most az apa tiszteletes Timothy Andrew, aki a pásztora (Krisztus király templom minden ) itt a táborban, de nagyon kedves velem, mióta idejöttem, de én nem élnek vele, inkább élek a nő hostel, mert a táborban van, és ketten itt az egyik férfi a másik a nők számára.

  Lelkészeket Tel.. szám (+221-763309656), ha megadjuk, és mondd el neki, hogy szeretne beszélni velem ő küld rám a hostel. A menekültként itt nekem nincs semmilyen jog vagy kiváltság, hogy minden dolog, legyen az pénz, vagy bármi, mert az ellen a törvény ebben az országban. igen, és akarok menni vissza a tanulmányokat, mert én csak az első részt megelőző évben a tragikus eseményről, amely vezet hogy én most ebben a helyzetben került sor.
  Kérem, hallgassa meg ezt a hit által, és remélem, hogy elnyerjük a bizalmat (kérjük, hogy ez egy titkos, csak a tiszteletes apja tud róla) Van megboldogult apja számlakivonat és a halotti bizonyítvány itt velem, amit küld Önnek utóbbi, mivel amíg életben volt ő lerakódott némi pénzösszeg az egyik külföldi bank ki oldalra, az ország, ahol úgy használta a nevemet, mint a legközelebbi rokon, a kérdéses összeg 3,7 $ (hárommillió hétszázezer USA dollár). És az egyetlen dolog, hogy ő maradt nekem, tehát az én drága következő e-mail én akarat ad ön az ország nevét, valamint a bank nevét, hogy megkapja a kapcsolatot a bank azonnal, mert ez a hely nagyon fájdalmas számomra, hogy Nem akarok itt maradni többé,

  Így hát szeretném, ha segítesz át ezt a pénzt a fiókjába, és miután a pénz átadását a fiók akkor küld egy kis pénzt nekem, hogy mentse meg a dokumentumok és utazás repülőjegy jön át, hogy találkozzon ön után a pénz át a bankszámlájára az Ön országában. Én ezt titokban tartani, hogy az emberek itt a táborban (csak a tiszteletes apja tud róla), mert attól tartok, hogy laza, ezt a pénzt, ha jut róla.

  Tehát a fentiek fényében én akarat mint téged-hoz eltartás ez-hoz ön-és ne mondd meg senkinek, mert én félek veszít az életemet és a pénzt, ha az emberek jut róla. azért, mert ugyanazok az emberek, hogy a születési családi házat, és tette a család korai halottak felkutatásáról, hogy még mindig tudom, hol vagyok nekik, hogy megöljön, hogy megboldogult apja neve zárva lesz, és számukra, hogy örökölje ezt a pénzt, emlékszem adok neked az összes információ miatt a bizalmat építsenek nekem van rád. Szeretem a becsületes és megértés az emberek, becsületes és egy férfi a látás, az igazság és keményen dolgozik.
  A kedvenc nyelve az angol. Értem miközben én akarat mint te, hogy hívjon fel, mint azt mondtam, sokat kell megmondani, hogy mikor hívjon fel. Have a nice day, és rám gondolni.
  Váró hallani tőled mielőbbi
  Yours forever in love

  JESSY
  Kisssssssssssss

  3.Levél

  Drága,
  Köszönöm is újra a mai napig. Én is szeretném látni szemtől szemben és fel fogja használni ezt a lehetőséget, hogy tudd, hogy Isten úgy döntött, hogy segít többek között olyan ember a földön, a most indult meg, és Isten, aki irányította hozzám, hogy segítsen nekem ki ebből kínos találtam magam. Tudom, hogy te vagy a király megyek és a bizalom függ az életem. Én nem megyek, hogy a szerelem minden más embert, mert tudom, hogy meg fog felelni nekem, így szükségtelen keresünk egy másik ember.

  Kérem, én nem mondtam senkinek, csak te és a rév, hogy létezik ez a pénz, és én is szeretném, ha kérjük, tartsd titokban, hogy más népek, mert hiszen (pénz) minden szem lesz rajta. Emlékezz Bízom benned, ezért adok, mindezt információk!. Szerelmem a tiéd és te egyedül, én tájékoztatta a bank az én tervezi, hogy azt állítják, ez a pénz és az egyetlen dolog, azt mondták, hogy keressen egy külföldi partnert, aki állni a nevemben miatt az én menekültstátusz, valamint a jogszabályok ebben az országban. Önnek 15%-át pénzt a segítségét, és a fennmaradó pénzt fogja irányítani Ön bármilyen üzleti, amelyet választott.

  Ebben a tekintetben én akarat mint téged-hoz kapcsolat a bank azonnal ezt az információt, mondd meg nekik, hogy te vagy a külföldi partner, és meg szeretné tudni, hogy hogyan lehet segítséget én kell átadni az ($ 3,7 millió USA dollárt) által letétbe helyezett megboldogult atyja amelynek én vagyok a legközelebbi rokon a fiókjába az Ön országában.
  A kontaktus adatokat a bank a következő,

  Standard Chartered Bank PLC UK.
  (scbankuk_transfer@maktoob.com)
  (Stdchatbank@mail2world.com)
  A név az átruházás tisztviselő Paul Leeds.
  Telefonszám: +44-7031-8421-86
  faxszám +44-8704-7107-08
  Információ a betét-kód a következők.
  Letevő neve: Dr. Felix kimudi
  Állampolgárság: SUDAN
  Közeli hozzátartozók: Miss JESSY KIMUDI
  Letétbe helyezett összeg: $ 3.7m
  Számlaszám: SCBUK745608902546/QB/91/A

  Isten vonal a név szüleim hívtak, miközben ők éltek és Jessy a név, hogy az emberek és a barátok tudom nekem. Kapcsolatba velük a jövőben hogyan ruházzák át a $ 3.7 millió dollárt helyeztek letétbe megboldogult apjának, amelynek én vagyok a legközelebbi rokon . Nekem van adatkazetták ki 15%-os a támogatás és 5%-ot minden olyan költséget, amely előjön ez az átcsoportosítás. Kedves Örülök, hogy Isten hozta, hogy hozzám ki ezt a helyzetet, és ígérem, hogy legyen kedves, és ugyanúgy szükségünk van minden területen az életemnek ezt a beruházó plusz pénzt, mivel én még túl fiatal ahhoz, hogy kezelni ezt az összeget .

  Ahogy én mondtam már, ez a tábor olyan, mint egy börtön, és az én imát, hogy lépjünk ki innen minél hamarabb. Kérjük, győződjön meg arról, hogy lépjen kapcsolatba a bank úgy, hogy az átruházás után küldhet némi pénzt, hogy a pénzt nekem, hogy készítsem elő a dokumentumokat utaznak, hogy találkozzanak akkor az Ön országában.
  Váró hallani rólad mielőbbi!.
  Yours Forever in love,
  Kisssss

 9. és ez hanyas?

  7th Floor, Wisma Hamzah Kwong-Hing
  No.1, Leboh Ampang
  Kuala Lumpur 50100
  Malaysia.
  Tel: +60162691413
  Fax: +601626914135

  Dear ……………. (szándékosan pontoztam ki a nevet)

  My name is Mr. Vazeer Alam Mydin Meera, a legal practitioner with Mydin
  Meera & Co in 7th Floor, Wisma Hamzah Kwong-Hing No.1, Leboh Ampang Kuala
  Lumpur 50100 Malaysia.

  I saw your contact and profile and decided that you could cooperate with
  me in this proposition.

  I have a client by Name Mr. ………….., who was deceased in November,
  2007, in Kuala Lumpur , Malaysia . I am contacting you because you have
  the same surname as my deceased client and I felt that you could help me
  in the distribution of funding that were left in my deceased client’s bank
  account. This funding is closed to be declared un-serviceable by the bank
  as there were no indicated next of kin or next of beneficiary of the
  funding in the bank account.

  The total amount of cash in the bank account of my deceased client is US$
  12.5 Million (Say, Twelve Million, Five Hundred Thousand United States
  dollars Only), The bank had issued to me a notification to contact the
  next of kin of my deceased client for either to re-activate the bank
  account or to make claim of beneficiary, of the funding in the bank
  account, with a month surcharge of 6% to be deducted as an Escrow safe
  keeping fee of the bank account, so as to avoid the indefinite closure of
  the bank account. My proposition to you is to seek your consent, and to
  present your kind self as the next-of-kin and beneficiary of my deceased
  client, since you have the same last name with him.

  This means that the proceeds of his bank account would be paid to you as
  his next of kin or the legitimate beneficiary. When the proceeds in his
  bank account are paid to you, we would share the proceeds on a mutually
  agreed-upon percentage of 60% to me and 40% to your kind self. All the
  legal documents to back up your claim as my client’s next-of-kin would be
  provided by me. The most important thing I would need is your honest
  co-operation in this proposition. This would be done under a legitimate
  arrangement that would protect you from any breach of the law.

  If this business proposition offends your moral and ethical values, feel
  free to back out. Please contact me at once if you are interested, reply
  through my Personal email (barrister.mydinlaw@gawab.com)

  Regards,

  Bar. Vazeer Alam Mydin Meera {ESQ}
  Senior Advocate/Solicitor.

  7. emelet, Wisma Hamzah Kwong-Hing
  No.1, Leboh Ampang
  Kuala Lumpur 50100
  Malajziában.
  Tel: +60162691413
  Fax: +601626914135

  Kedves ………………

  A nevem Mr. Vazeer Alam Mydin Meera, egy ügyvéd és Mydin Meera & Co a 7.
  emelet, Wisma Hamzah Kwong-Hing No.1, Leboh Ampang Kuala Lumpur Malajzia
  50.100.

  Láttam a kapcsolatot, és profilt, és úgy döntött, hogy ön tudna
  együttműködni velem ezt a javaslatot.

  Nekem van egy ügyfél a neve Mr…………….. aki elhunyt novemberében,
  2007-ban Kuala Lumpurban, Malajzia. Én Önöket keresni, mert ugyanaz a
  vezetékneve, mint én elhunyt ügyfél és úgy éreztem, hogy segíthet nekem a
  finanszírozás elosztása, hogy maradt az én elhunyt ügyfél bankszámlájáról.
  Ez a támogatás zárva kell nyilvánítani un javítható a bank nem volt
  megjelölt közeli hozzátartozók vagy a következő a kedvezményezett a
  támogatás a bankszámlán.

  Teljes összegét készpénzben a bankszámlájára én elhunyt ügyfél US $ 12,5
  millió (Mondd, tizenkét millió, ötszázezer Egyesült Államok dollár csak),
  A bank már korábban kiadott nekem egy értesítést, hogy forduljon a
  legközelebbi rokona az én elhunyt kliens vagy újra aktiválni a bankszámla,
  illetve, hogy igényt a kedvezményezett, a finanszírozás a bankszámlát, a
  havi pótlék 6% vonható le a Letéti biztonságos vezetése díjat a
  bankszámlára, annak érdekében, hogy elkerüljék A határozatlan idejű
  lezárása a bankszámla. Az én ajánlatom az Ön számára, hogy felkutassák az
  Ön beleegyezése, és mutassák be kedves magától, mint a következő, a
  rokon-és a kedvezményezett az én elhunyt ügyfél, hiszen ugyanaz a
  vezetékneve vele.

  Ez azt jelenti, hogy a bevétel az ő bankszámlájára fizetnek neked,
  mint a legközelebbi hozzátartozó vagy a törvényes kedvezményezett. Ha a
  bevétel az ő bankszámlájára fizetik meg, mi lenne megosztani a
  bevételt kölcsönösen egyeztetett százalék 60%-a számomra, és 40%-a ilyen
  önálló. Minden jogi dokumentumok biztonsági mentésére igényt, mint az én
  ügyfél a következő-of-rokon lenne biztosított a számomra. A
  legfontosabb dolog, amit kellene az az őszinte együttműködés ezt
  a javaslatot. Ez keretében kell elvégezni jogszerű intézkedés, amely
  megvédi a felhasználót a megsértése esetén a törvény.

  Ha ez az üzleti terv sérti az erkölcsi és etikai értékek, nyugodtan
  visszalépni. Kérjük, keresse meg rögtön, ha érdekli, a válasz az én
  személyes e-mail (barrister.mydinlaw@gawab.com)

  Üdvözlettel,

  Bar. Vazeer Alam Mydin Meera () Esq.
  Senior Advocate / Solicitor

 10. Úgy gondolom ha igaz lenne, akkor egy ügyvéd hívna fel engem nem nekem kellene őt hívnom. egyenlőre azonba itt nincs szó híváskérésről. hanem arról hogy a kis üygvédnek titulált fazon 60 %- ot akar a pénzből ha valóban létezik.
  Ha igaz lehet akkor nem gyenge a tiszteletdíja a csávónak. ha igaz akkor pedig tesz is érte mivel hatalmas összegről van szó. Írtam neki és kérdezgettem. most várom mit fog válaszolni aztán ha hívatni akarja magát akkor benyelte.
  Bár keresem a neten a hasonló csodás örökségekről szoló írásokat és lám mit találtam: SEMMIT!
  Ilyen csak a filmekben van, SAJNOS…

 11. Kemény! Én pont ma kaptam Mr. Vazeer Alam Alam Mydin Meera-tól/től levelet, hogy én tuti családtagja vagyok a fószernak, aki meghalt. Szóval vagyunk páran a 12 millára.. A kérdésem, hogy hogy lehet tiltani ezeket a spamokat. Mert neem már a harmadik 1 hét alatt.. Az első egy nő volt, aki elcsalt vhonnan pénzt, és osztozik velem, ha segitek neki.. A másik nő a shelltől volt, azt már el sem olvastam.. De ez!! Ez igazán nagy volt! Legalább emberi, mert 60%ot kér. Feltűnő lenne, ha csak 20%ra lenne szüksége..

 12. Sziasztok!
  Már 2xer kaptam ugyanazt a levelet: mit lehet ezzel tenni???? Nekem is az kérdésem, hogyan lehetne letiltani…és egyáltalán hogy talált meg????

  7. emelet, Wisma Hamzah Kwong-Hing
  No.1, Leboh Ampang
  Kuala Lumpur 50100
  Malajziában.
  Tel: +60162691413
  Fax: +601626914135

  Kedves ……………….,
  A nevem Mr. Vazeer Alam Alam Mydin Meera, egy ügyvéd és Mydin Meera & Co a 7.
  emelet, Wisma Hamzah Kwong-Hing No.1, Leboh Ampang Kuala Lumpur Malajzia
  50.100.

  Láttam a kapcsolatot, és profilt, és úgy döntött, hogy ön tudna
  együttműködni velem ezt a javaslatot.

  Nekem van egy ügyfél a neve Mr. …., aki elhunyt novemberében,
  2007-ban Kuala Lumpurban, Malajzia. Én Önöket keresni, mert ugyanaz a
  vezetékneve, mint én elhunyt ügyfél és úgy éreztem, hogy segíthet nekem a
  finanszírozás elosztása, hogy maradt az én elhunyt ügyfél bankszámlájáról.
  Ez a támogatás zárva kell nyilvánítani un javítható a bank nem volt
  megjelölt közeli hozzátartozók vagy a következő a kedvezményezett a
  támogatás a bankszámlán.

  Teljes összegét készpénzben a bankszámlájára én elhunyt ügyfél US $ 12,5
  millió (Mondd, tizenkét millió, ötszázezer Egyesült Államok dollár csak),
  A bank már korábban kiadott nekem egy értesítést, hogy forduljon a
  legközelebbi rokona az én elhunyt kliens vagy újra aktiválni a bankszámla,
  illetve, hogy igényt a kedvezményezett, a finanszírozás a bankszámlát, a
  havi pótlék 6% vonható le a Letéti biztonságos vezetése díjat a
  bankszámlára, annak érdekében, hogy elkerüljék A határozatlan idejű
  lezárása a bankszámla. Az én ajánlatom az Ön számára, hogy felkutassák az
  Ön beleegyezése, és mutassák be kedves magától, mint a következő, a
  rokon-és a kedvezményezett az én elhunyt ügyfél, hiszen ugyanaz a
  vezetékneve vele.

  Ez azt jelenti, hogy a bevétel az ő bankszámlájára fizetnek neked,
  mint a legközelebbi hozzátartozó vagy a törvényes kedvezményezett. Ha a
  bevétel az ő bankszámlájára fizetik meg, mi lenne megosztani a
  bevételt kölcsönösen egyeztetett százalék 60%-a számomra, és 40%-a ilyen
  önálló. Minden jogi dokumentumok biztonsági mentésére igényt, mint az én
  ügyfél a következő-of-rokon lenne biztosított a számomra. A
  legfontosabb dolog, amit kellene az az őszinte együttműködés ezt
  a javaslatot. Ez keretében kell elvégezni jogszerű intézkedés, amely
  megvédi a felhasználót a megsértése esetén a törvény.

  Ha ez az üzleti terv sérti az erkölcsi és etikai értékek, nyugodtan
  visszalépni. Kérjük, keresse meg rögtön, ha érdekli, a válasz az én
  személyes e-mail (bar.alammydinlaw@gawab.com)

  Üdvözlettel,

  Bar. Vazeer Alam Mydin Meera () Esq.
  Senior Advocate / Solicitor.

 13. Sziasztok!

  Én is kaptam Vazeer -től mailt. Nem semmi. A magyarázat nyilván az, hogy sokunknak most halt meg egy rokona malajziában, és örököltünk 🙂 És a lagnagyobb az egészben, hogy a cím is létezik, és a pasi is valóban ügyvéd.

  7. emelet, Wisma Hamzah Kwong-Hing
  No.1, Leboh Ampang
  Kuala Lumpur 50100
  Malajziában.
  Tel: +60162691413
  Fax: +601626914135

  Kedves ………..

  A nevem Mr. Vazeer Alam Mydin Meera, egy ügyvéd és Mydin Meera & Co a 7.
  emelet, Wisma Hamzah Kwong-Hing No.1, Leboh Ampang Kuala Lumpur Malajzia
  50.100.

  Láttam a kapcsolatot, és profilt, és úgy döntött, hogy ön tudna
  együttműködni velem ezt a javaslatot.

  Nekem van egy ügyfél a neve ……., aki elhunyt novemberében,
  2007-ban Kuala Lumpurban, Malajzia. Én Önöket keresni, mert ugyanaz a
  vezetékneve, mint én elhunyt ügyfél és úgy éreztem, hogy segíthet nekem a
  finanszírozás elosztása, hogy maradt az én elhunyt ügyfél bankszámlájáról.
  Ez a támogatás zárva kell nyilvánítani un javítható a bank nem volt
  megjelölt közeli hozzátartozók vagy a következő a kedvezményezett a
  támogatás a bankszámlán.

  Teljes összegét készpénzben a bankszámlájára én elhunyt ügyfél US $ 12,5
  millió (Mondd, tizenkét millió, ötszázezer Egyesült Államok dollár csak),
  A bank már korábban kiadott nekem egy értesítést, hogy forduljon a
  legközelebbi rokona az én elhunyt kliens vagy újra aktiválni a bankszámla,
  illetve, hogy igényt a kedvezményezett, a finanszírozás a bankszámlát, a
  havi pótlék 6% vonható le a Letéti biztonságos vezetése díjat a
  bankszámlára, annak érdekében, hogy elkerüljék A határozatlan idejű
  lezárása a bankszámla. Az én ajánlatom az Ön számára, hogy felkutassák az
  Ön beleegyezése, és mutassák be kedves magától, mint a következő, a
  rokon-és a kedvezményezett az én elhunyt ügyfél, hiszen ugyanaz a
  vezetékneve vele.

  Ez azt jelenti, hogy a bevétel az ő bankszámlájára fizetnek neked,
  mint a legközelebbi hozzátartozó vagy a törvényes kedvezményezett. Ha a
  bevétel az ő bankszámlájára fizetik meg, mi lenne megosztani a
  bevételt kölcsönösen egyeztetett százalék 60%-a számomra, és 40%-a ilyen
  önálló. Minden jogi dokumentumok biztonsági mentésére igényt, mint az én
  ügyfél a következő-of-rokon lenne biztosított a számomra. A
  legfontosabb dolog, amit kellene az az őszinte együttműködés ezt
  a javaslatot. Ez keretében kell elvégezni jogszerű intézkedés, amely
  megvédi a felhasználót a megsértése esetén a törvény.

  Ha ez az üzleti terv sérti az erkölcsi és etikai értékek, nyugodtan
  visszalépni. Kérjük, keresse meg rögtön, ha érdekli, a válasz az én
  személyes e-mail (barristermydinlaw44@gawab.com)

  Üdvözlettel,

  Bar. Vazeer Alam Mydin Meera () Esq.
  Senior Advocate / Solicitor.

 14. sziasztok ” rokonok”
  már én is 2x kaptam mail-t Mr Vazeer ügyvéd úrtól. A neten én is keresgéltem valóban létezik ilyen cím és a pasi álllítólag valóban ügyvéd . el is hittem hogy milliárdos lehetek. Nagy kár hogy ez most elszállt. Arra azért kiváncsi lennék mi a vezeték nevetek. Az enyém első betűje K az utolsó R

 15. Sziasztok!

  Azt hiszem, akkor ez tényleg bukta, mert az enyém : C és az utolsó I. Hát, akkor sajnálom, hogy nem vagyunk milliomosok, sem rokonok. Hát sajnálom… Vazeer meg egy kocsog…

 16. Sziasztok!

  Ezek szerint mi mind egy család vagyunk?:D
  Mert én is kaptam ám ebből a lebélből.Mit képzel ez a levélíró?Hogy mindenki bedől neki:?Azonnal elkezdtem kutatni utána és lám,mit találtam……sok-sok kétkedő emert.Akkor sem kellene ez a pénz,ha tényleg én örököltem volna,mert ki tudja,mit vonzana magával.Nem keresem a bajt.De mivel ez csak egy tréfa,így nem is érdekel.

 17. Sziasztok én úgy látszik az elsők között kaphattam meg a levelet, mert már egy ideje írogatunk Mr Vazeer-ral (akkor még semmit sem találtam róla a neten, csak, h valóban létezik egy ilyen nevű ügyvéd), sőt ma reggel fel ís hívott a megadott számon, azt mondta, h amint megkaptam a levelét, csörgessem meg. Ez bizony pénzmosás! Asszem a Gumtreen talált meg, mert adtam fel hírdetést.

 18. m Klara! Bátor ember vagy, azt kell mondjam! Én eddig nem mentem volna el. És rendes a csóka? 🙂

  A lényeg az srácok, hogy sajna nem vagyunk egy család, de még lehetünk…:-) És hogy a könnyen jött pénznek szaga van.

 19. Sziasztok!

  Hát ha hiszitek ha nem én is pont ma hajnalban kaptam egy e-mailt “Mr. Vazeertől” ugyan azzal a rosszul írt magyar szöveggel mint ti!
  Én is utána jártam és tényleg létezik a cím is meg az ügyvéd is tényleg ügyvéd, csak az a furcsa ha válaszolni akarsz az e-mailre akkor már a másik e-mail címet dobja fel a gép… automatikusan. Minden esetre nekem véletlenül pont él kint egy ismerősöm akit megkértem hogy járjon már utána hogy mi folyik itt… mert az a sanda gyanúm hogy valaki illetéktelenül visszaél ennek az embernek a személyes adataival…
  Amúgy az én családnevem T-betűvel kezdődik… Érdekes… Először én is pénzmosásra gyanakodtam, de szerintem itt valami egészen másról lesz szó… Minden esetre örülök neki hogy megtaláltalak benneteket itt a neten ugyan ezzel a témával kapcsolatosan…
  Egyenlőre nem tudok mondani nektek semmit sem az üggyel kapcsolatosan, de ha több infóm lesz tájékoztatlak benneteket… Addig is nagyon óvatosan kezeljétek az ilyen e-maileket, semmilyen személyes adatotokat ne szolgáltassátok ki ilyen embereknek ugyanis nagyon valószínűnek tartom hogy a kis hölgy aki már napok óta levelezget az állítólagos Vazzer úrral, az nem az igazival levelezget hanem egy csalóval…. CSAK ÓVATOSSÁGRA TUDLAK BENNETEKET INTENI… TÉNYLEG

 20. Sziasztok, szerencsére én csak kérdeztem. Az pasi hangja egyébként szimpatikus volt, de valahogy jött egy érzés, h keressek rá mégegyszer a nevére. És itt kötöttem ki. Az számomra is nyilvánvalóvá vált, hogy egy csalásról van szó, bemásolom időrendi sorrendben a leveleit, érdekes nagyon.
  A nevemen szólított meg minden levélben, az az első válasza:

  First, let me introduce my self once more. I am Barrister Vazeer Alam Mydin Meera; I am a married father of four, aged 49. I am a senior advocate in Kuala Lumpur Malaysia.
  I got your contact in a research Company, Chamber of Commerce the last time I went to China for research of someone bearing the same last name with my late client, so I decided to give you a trial. And I must let you know that this transaction is 100% risk free now till every thing is completed by your name, though is not by force to work on a transaction like this because we are going to benefit mutually from this transaction.
  As I told you in my proposal mail, I choose you because of your last name, which is exactly the same as my late client’s name, which is similar to that of my late client. Is not that you are his relative; I only want to present you based on your last name. My client died in 2007 at the age of 43 and since then all the efforts of the Bank to locate his beneficiary failed, this is the reason they contacted me to trace his origin.
  The fund will be transferred to your account by the holding bank here after a successful claim has been made. There is no risk to this transaction as we will process all the required documents by law for a beneficiary claim. There are no other living relative, actually my client was born by two migrant workers that came to Malaysia in 50’s.
  In this transaction we will go step by step, first with the legal documents to back up the claim and secondly, the monetary documents for the transfer. As I also made you to understand in my first mail, the bank asked me to contact his beneficiary/ his next of kin, as his Lawyer he did not leave any beneficiary name or next of kin with me, facing the situation, I decided to search for a good person of trust and one who bears the same last name as my late client, that will suite as his/her next of kin/bona fide beneficiary. For the legal ramifications, be rest assured on that.
  This is my operational field, for I do know all the loop holes involved and will handle them with great professionalism. I will provide all the necessary legal documents that will back you up as the bona fide beneficiary of my late client, all I need from you is to cooperate with me and be honest in our agreement, if 60%/40%. 60 for me and 40 for you, Is OK by you.
  I will send you a beneficiary affidavit form from the High Court, which you will fill and resend to me, for me to swear under oath in High Court of Malaysia that you are truly the bona fide beneficiary of my late client and from here we will commence. Fill free to ask any question you want to ask for better understanding of the transaction.
  If I can count on your honesty, cooperation and confidence, reply positively for me to start the paper work. It is situated here in Malaysia. Honesty and Confidentiality of this transaction is very important.
  Note: Here is my private number (+60162691413) you can reach me at any time of the day, except when I have a case to defend in Court. I wait your urgent response, Yours Sincerely.
  Bar Vazeer Alam Mydin Meera [ESQ]
  Senior Advocate/Solicitor.

  Csatolt a mailhez fénylépes igazolvány-másolatokat, ami nem nagyon kergette el a kételyeimet. Tegnap a fenti számon hívott. A következő levél:

  I HOPE THIS EMAIL FINDS YOU WELL.
  I MUST NOT FORGET TO LET YOU KNOW THAT AS LONG AS THIS TRANSACTION IS CONCERN YOU HAVE NOTHING TO WORRY ABOUT, I AM STILL ASSURING YOU THAT IS 100% RISK FREE NOW TILL EVERYTHING IS COMPLETED BY YOUR NAME AND BOTH OF US MUST BENEFIT MUTUALLY AT THE END. ANYWAY, TO START EARNESTLY, I HEREBY ATTACH SWORN AFFIDAVIT FORM. PLEASE PRINT IT OUT, FILL IT IN CAPITAL LETTERS, SCAN AND SEND IT BACK TO THIS CHAMBERS, THROUGH INTERNET ATTACHMENT, AS THE TRUE BENEFICIARY TO MY LATE CLIENT, WITH YOUR MAXIMUM CO-OPERATION. IN TWO WEEKS TIME, THE MONEY WILL BE IN OUR POSSESSION. THE PPT/I.D NUMBER IS YOUR INTERNATIONAL PASSPORT NUMBER OR YOUR DRIVING LICENSE WHILE YOU CAN HAVE ANYBODY THAT YOU LOVE MOST IN YOUR FAMILY AS THE NEXT OF KIN.
  I HAVE MADE ALL NECESSARY INQUIRIES AND INVESTIGATIONS ON HOW BEST TO EXECUTE THIS DEAL, I HAVE ALSO CONTACTED THE CHIEF OATH MINISTER AT THE SUPREME HIGH COURT OF SELANGOR, MALAYSIA FOR THE SWORN AFFIDAVIT, BEING THAT YOU WERE BEARING THE SAME LAST NAME WITH MY DECEASED CLIENT, AND THAT MAKES THE TRANSACTION SMOOTH AND HITCH-FREE. AS I SAID, I HAVE CONTACTED THE CHIEF OATH MINISTER WHO WILL HELP US SECURE ALL THE NECESSARY AND SENSITIVE DOCUMENTS WHICH WILL BE INSTRUMENTAL LEGALLY & OFFICIALLY) TO THE CLAIM OF THE FUNDS FROM THE BANK. THE CHIEF OATH MINISTER WILL PREPARE THE WILL WITNESS THE SWORN AFFIDAVIT AND SIGN IT WHILE I WILL BE PUTTING YOU IN PLACE AS THE BENEFICIARY/NEXT OF KIN TO MY LATE CLIENT’S NEXT OF KIN, WITNESS DOCUMENTS WILL ALSO BE PREPARED (BACKDATED BEFORE MY CLIENT’S DEMISE) AND I WILL SWEAR AN AFFIDAVIT OF FACT AT THE COURT OF LAW HERE IN MALAYSIA IN THAT RESPECT.
  THE ONLY MONEY WE WILL HAVE TO SPEND IN THIS TRANSACTION IS THE FINANCIAL COMMITMENT OF SOME DOCUMENTS THAT WILL BACK US UP IN THIS TRANSACTION LIKE (SWORN AFFIDAVIT) (INTERNATIONAL REMITTANCE AND CONTROL CERTIFICATE) (LETTER FROM THE ATTORNEY) I WILL TRY MY VERY BEST TO TAKE CARE OF THE EXPENSES BUT THAT DOES NOT MEAN THAT YOU MIGHT NOT BE CALLED UPON TO ASSIST IF NEED BE, AFTER ALL WE ARE GOING TO BENEFIT MUTUALLY FROM THIS WHOLE AFFAIR. AS SOON AS THESE DOCUMENTS ARE IN YOUR POSSESSION I WILL THEN ADVICE YOU ON HOW TO CONTACT THE BANK FOR THE TRANSFER OF THE FUNDS.
  I WILL PREPARE POWER OF ATTORNEY AND LETTER OF PROBATE WHICH EMPOWERS YOU TO ACT AS THE BENEFICIARY OF THE FUNDS THEREBY INSTRUCTING THE BANK TO TRANSFER THE MONEY TO YOUR ACCOUNT IN YOUR COUNTRY.
  IF YOU HAVE READ THE AFOREMENTIONED CAREFULLY AND ACCEPT TO ACT ACCORDING TO IT, KINDLY FILL THE SWORN AFFIDAVIT FORM AND SEND IT BACK TO MY CHAMBERS. THEN I WILL USE THE INFORMATION WHICH YOU HAVE SENT TO FILE IN THE DOCUMENTS IN YOUR FAVOUR AS THE BENEFICIARY TO MY LATE CLIENT FUNDS. IF THERE’S ANYTHING YOU MAY WISH TO KNOW MORE AS REGARDS TO THE TRANSACTION, PLEASE DO NOT HESITATE TO CALL (+60162691413) OR WRITE ME AND I WILL CLARIFY YOU AS SOON AS POSSIBLE. I AWAIT FOR YOUR URGENT RESPONSE.
  THANKS FOR YOUR CO-OPERATION,
  BAR. VAZEER ALAM MYDIN MEERA. [ESQ].

  Küldött egy formanyomtatványnak tűnő csatolmányt. A következő levél:

  JUST BEWARE OF THIS KIND OF LETTER FROM ANY WHERE; TAKE NOTE OF THE CODE (M.M.)
  I have to use this medium to inform you that, I will be submitting your details and contact email to the court and finance house as my late client next of kin. You should be very careful to unnecessary mails you will be receiving from most of the (B.I .D) means BANK INTELLIGENT DEPARTMENT or any body.
  The (B.I.D) departments are the people monitoring when funds is going out and coming in and also they are in control of the bank. So, as I will be sending the beneficiary affidavit to court and to the bank. they might be trying you with different letters similar to my own, or different banks, different amount, different names of a person or different countries, all these is to motivate your interest upon their offer to enable them carry out their investigation just to examine if you are really true kin to my late client or you will still defending the funds you are claiming. Please don’t reply to such mail.
  My dear, do not reply anything to them or else you have jeopardize the whole claim, they will say that you are not the real next of kin to the deceased person but if you did not reply their letters sent to you or any way they tried you and did not get you by then they will come to know that you are real next of kin to my late client. Whenever you received such mail from the finance house or any means, just send it to me to confirm if it is the bank really that sent you the message or is from the (B.I.D) Do not fail to adhered my instructions and directives it is very necessary.
  Furthermore, I want to give you secret code any time I send you a message without putting the code know that is not me, the code is (M.M.) Meaning Mydin Meera. So take note of this secret code OK.
  Finally, I want to assure you that I will guide you till this funds transfer into your new account and all you need is to take this transaction confidential. I don’t want you to disclose this transaction to anybody around you and I want you to give me your trust that you will not betray me in this transaction as this funds transfer into your account. I never send any body to write you by any means. So be very careful.
  Don’t ever reply any mail that is not with the code (M.M.) from today, but forward it to me. Thanks for your understanding. Just let me know when ever you wish to come over to Malaysia, but if you don’t have chance to come I promise to represent you till the funds get transferred into your nominated bank account before meeting you to have my mutual share as agreed.
  Yours in Service,

  Barrister Vazeer Alam Mydin Meera. (M.M.)

  Ezután olvastam a fórumot, elküldtem az anyukájába reggel, délután pedig ezt kaptam:

  How are you and your family, I hope all are in good health? If so thanks be to Allah. I was in the high court today for the approval letter but they told me to check back on Monday, hopefully by Monday we will know the outcome of it. I was with the chief oath minister today at the high court and he told me that the legal documents that we need to back up our claim is going to cost us some amount of money, I will try my very best to cover the expenses but I will only need your assistance if need arise so that we can get all the necessary documents that back up our claim from the high court to enable us make the claim from the bank as soon as possible, though I don´t know how much the legal documents will cost but however we will cooperate to make sure we comes out in flying color.
  After the court has approved the transaction, I will advice you on how to contact the bank for the transfer of the funds into your account in your country, and then I will fly down to your country immediately the bank remit the funds to you to receive my percentage as agreed. The most important thing is for the court to approve the transaction and immediately the transaction is been approve from the high court and we have all the legal documents that back up our claim in our hands, you will instruct the bank to release the funds into your account in your country.
  Herein attach are the documents concerning my late client; Certificate of Death and Statement of Account.
  Hope to conclude this transaction and meet you soon, insha Allah.
  Best regards,

  Ennyi, ezért gondolom azt, h pénzmosásról lehet szó. Hiszen fel is hívott.
  Az ok, amiért válaszoltam neki az az volt, hogy rákerestem az adataira-amit nyilván csak kimásolt a valódi ügyvéd honlapjáról- és nem találtam semmi gyanúsat. Elolvastam az átverés-tipusokat, amit csak találtam a neten, de semmi. Igy érthető, h kíváncsi lettem.

 21. Hát ez már tényleg durva. Ja, elutaltatod magadnak a lóvét, Ő idejön a “Te országodba”, kinyír a francba és lelép a saját 60%-val, + a te leadózott 40%-al. Nem gyenge.
  Nem hiszem, hogy egy ügyvéd a neten keresné az örökösöket, ha ez a sztori igaz lenne. Akkor mire van a nagykövetség, stb….

 22. Nekem is igy járt a kislányom bár ő V.A. Annyira beleélte magát,hogy mikor megtaláltuk ,ezt a lapot,majdnem sírt.mennyi embernek küldhette el ezt a szélhámosságot tartalmazó levelet.Érdemes lenne a fókuszban jelezni,hogy többen tudjanak róla,és viggyázzanak!

 23. Nem hiszitek el de én is kaptam egy levelet az elhunyt rokonról szintén ugyan az az ügyvéd küldte,sajnos Maláziába minden magyar 2007 novemberébe halt meg.Mi történhetett.

 24. Sziasztok!
  Én is kaptam a Mr. Vazeertől ugyanilyen levelet mint ti.Eddig majdnem elhittem,
  de megtaláltalak titeket,jó,hogy közzéteszitek az infókat. Amúgy az enyém V az utolsó Zs

 25. Jónapot mindenkinek !!!!

  csak azért írok mert rokonok vagytok különben nem tenném 🙂

  ja és az ennyém a lové természtesen a családba szét ossztom aminek ugye ti is a részei vagytok ahogy itt látjuk további szép napot

  S.Zoltán

 26. Sziasztok! Én is kaptam ilyen levelet,1 magyart 2 angolt egy picit talán el is hittem az egészet bár volt azért kétely bőven,de amikor megtaláltam ezt az oldalt akkor el is szomorodtam és röhögtem is egy jó nagyot. Az én nevem K.B. Szép napot mindenkinek!:)
  És próbáljunk meggazdagodni máshogyan! de a gondolattal jo volt eljátszadozni:):):)

 27. Csatlakozom a családhoz. Az én mail címemre jött levél a feleségem nevére, egyébként K-val kezdődik a neve. Kedves ázsiai barátunk igencsak önérzetes. Válaszlevélben bunkóskodtam vele, ő pedig viszontválaszában kikérte magának, hogy nem mutatkozom be. kiváncsi vagyok, hogy a személyes adatok megszerzése után mikor kér meg valakit kisebb pénzösszeg átutalására.
  Egyébként adóvonzat problémám van, gyógyíthatatlan. A megörökölt 12,5 mill. USD készpénz örökösödési adója nem kis összeg. Miből kér 60%-ot. A teljes összegből vagy az adózás utániból.
  Magyarországra beutalva egy ekkora összeget, leadózva majd a 60%-át továbbutalva az ember szem elé kerül, ez valóban pénzmosás.
  Ezentúl minden novembert gyászhónapként kezelek. Az együtt gyászolók lassan megtöltenek egy kisebb sportcsarnokot.
  Üdv mindenkinek.

 28. Sziasztok. Én is kaptam levelet Mr. Vazzer Úrtól. Ugyanúgy felvázolta a 12.5 millio dollárt.legalább 5 levelet angolul, meg egyet afrikaiul. Kiváncsi lennék, hogy talált meg? Nekem küldött egy malaysiai formanyomtatványt, hogy töltsem ki és küldejn el neki. Ti is kaptatok ilyet?

 29. Sziasztok!

  Párom is kapott egy ilyen levelet ma, a neve V-vel kezdődik. Az első az volt, hogy felhívtuk 3 ügyvédünket, mindhárom szakadt a röhögéstől. Úgyhogy sajnos nem örökölt semmit… Pedig el tudtuk volna költeni… 🙂

  Szép napot mindenkinek!

 30. Kedves családtagjaim!

  Mellékelem én is a második levelemet. Sajnálattal közlöm, hogy nagy tragédia történhetett Kuala Lumpurban, hogy ennyi ember meghalhatott, javasolnék egy közös imaórát, az elhunytakért. Szerintem valaki nagyokat mókázhat az embereken, csak ez egy kicsit morbid poén. Jah, és ez titkos információ, ne mondjátok már el senkinek légyszi, amit a levél ír! 🙂 Köszi!

  Dear Friend,

  First, let me introduce my self once more. I am Barrister Vazeer Alam Mydin Meera; I am a married father of four, aged 49. I am a senior advocate in Kuala Lumpur Malaysia.

  I got your contact in a research Company, Chamber of Commerce the last time I went to China for research of someone bearing the same last name with my late client, so I decided to give you a trial. And I must let you know that this transaction is 100% risk free now till every thing is completed by your name, though is not by force to work on a transaction like this because we are going to benefit mutually from this transaction.

  As I told you in my proposal mail, I choose you because of your last name, which is exactly the same as my late client’s name, which is similar to that of my late client. Is not that you are his relative; I only want to present you based on your last name. My client died in 2007 at the age of 43 and since then all the efforts of the Bank to locate his beneficiary failed, this is the reason they contacted me to trace his origin.

  The fund will be transferred to your account by the holding bank here after a successful claim has been made. There is no risk to this transaction as we will process all the required documents by law for a beneficiary claim. There are no other living relative, actually my client was born by two migrant workers that came to Malaysia in 50’s.

  In this transaction we will go step by step, first with the legal documents to back up the claim and secondly, the monetary documents for the transfer. As I also made you to understand in my first mail, the bank asked me to contact his beneficiary/ his next of kin, as his Lawyer he did not leave any beneficiary name or next of kin with me, facing the situation, I decided to search for a good person of trust and one who bears the same last name as my late client, that will suite as his/her next of kin/bona fide beneficiary. For the legal ramifications, be rest assured on that.

  This is my operational field, for I do know all the loop holes involved and will handle them with great professionalism. I will provide all the necessary legal documents that will back you up as the bona fide beneficiary of my late client, all I need from you is to cooperate with me and be honest in our agreement, if 60%/40%. 60 for me and 40 for you, Is OK by you.

  I will send you a beneficiary affidavit form from the High Court, which you will fill and resend to me, for me to swear under oath in High Court of Malaysia that you are truly the bona fide beneficiary of my late client and from here we will commence. Fill free to ask any question you want to ask for better understanding of the transaction.

  If I can count on your honesty, cooperation and confidence, reply positively for me to start the paper work. It is situated here in Malaysia. Honesty and Confidentiality of this transaction is very important.

  Note: Here is my private number (+60162691413) you can reach me at any time of the day, except when I have a case to defend in Court. I wait your urgent response, Yours Sincerely.

  Bar Vazeer Alam Mydin Meera [ESQ]

  Senior Advocate/Solicitor.

 31. Sziasztok!

  Ma válaszolt a nagykövetség Malajziai.Tudnak a csalásról és megtesznek lépeseket ez ügyben.Tömegével keresik fel őket ez ügyben panasszal.

 32. Sziasztok!

  Nem is tudtam, hogy ennyi rokonom van! 🙂 , én lelencként nőttem fel, de vénségemre kell megtudnom, hogy ilyen sok rokonom van!
  Ne dőljetek be ennek az állügyvédnek!!!!!!!!!!!!

  Gesa

 33. Sziasztok!

  már nevet váltott az “ügyvéd”.. 🙂 , csak a telefonszám maradt a régi, az alapját találtam Rátok..a családra!
  A mai levél a maláj ügyvédi kamara elnökétől jön ,Mr. Ragunath Kesavan, és a fax stimmlel…

 34. Sziasztok csaladtagjaim! En is elkuldtem neki, nekem kuldott vissza iratokat “birosagi vegzes, halotti lap stb,MR katab Toth volt az elhunyt is, miutan elkuldtem neki az enyemeket, de amikor megirtam, hogy nincs es nem is volt annyi penzem, 3500$ azota nem is irt! 2-napja Hat + 60 162691413 most ez a szama.
  Hivott, hogy nyertunk a birosagon es kuldott mail, amben persze keri a lovet.. Hat azt nem kap..
  Csak nem lesz abbol gond, hogy elkuldtem neki a masolatot.. Angol leckenek jo volt…Sziasztok rokonok, jo hogy vagytok!!!

 35. hát igen gondolom mindenkibe megdobbant valami azt hitük hogy végre valami sikerül pedig nem ez egy kicsit lehúzo remélem az a paraszt megkapja a méltó büntetését

 36. Sziasztok. Nyáron már próbálkozott az állítólagos ügyvéd úr, sikerült lerázni, miután rátaláltam erre a családra. Tegnap ismét előkerült a drága ügyvédúr Wilkes Mark Edward néven írt levelet. Hogy 2010. julius 10-én egy pakisztáni repülő lezuhant és drága rokonunk sajnos meghalt 7,5 millio USD.
  Kaptunk aznap még 2 levelet vazeer alam mydin meera névről 12,5 millio USD.
  Nagyon reméljük, hogy valaki fog tudni lépéseket tenni ez ügyben, mert nem lehet, hogy ez a szélhálmos aki zaklat ennyi embert bűntetlenül megússza. Sziasztok

 37. Sziasztok!

  Én még nem tartozom a rokonsághoz,de szerintem emiatt nem sokáig kell már szomorkodnom..:)

  Nekem a Staatsloterij nevű (honlappal is rendelkező) holland “cég”-től Martyn French /”Ne lépjen kapcsolatba az ügynök az alábbiakban.” Köszi a jótanácsot,Martyn! :D/ írt,hogy keressem meg az adataimmal Mr.Frank Smith-t az IGENY OSZTALY TISZTVISELO STAATSLOTTERIJ ALLITASOK OSZTALY-ról :),mert nyertem 850.000 Eurót..:D
  Azaz mai árfolyamon forintosítva 239.674.500 Ft-ot..:D:D:D

  Úgy 1 évvel ezelőtt egy dél-afrikai lány is barátkozni akart velem,az apja meghalt valami lövöldözésben és küldjek neki magamról képeket stb.

  Köszi ezt a blogbejegyzést és a hozzászólásokat,rég’ röhögtem már ilyen jókat..:)

  Nyugi,előbb vagy utóbb úgyis útóléri “Mr.Vazeer”-t és szélhámostársait a sorsuk és a börtönben töltött évek alatt lesz idejük többször is kiolvasni Móricz Zsigmond:Rokonok című művét,aminek maláj fordítását a magyar “rokonok” szponzorálták az örökségükből!:D

  Üdvözlettel,

  Kismilliomos:)

 38. Dear Jaspal and others
  Every one including yourself believe and have to go through in Life and Death,
  if this is real story than you should try to find deceased next to kin or family member and try to give it to them, think if you died today and all your asset is taken by some one else, this will be injustice to you and your family,
  if this is just scam than just think of your kids and family, you and your family is not going to get any benifit from these scam money.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*