Egyszerű képrejtvény

Ismerőseimmel rendszeresen tornáztatjuk egymás agyát buggyant képrejtvényekkel. Ezek többsége a külvilág számára borzasztó és talán értelmezhetetlen, mi viszont jól elvagyunk velük. Azért vannak egyszerű feladványok is. A most beszúrt képrejtvény sem mai gyerek, már több mint egy éve készítettem a dalfelismerő versenyünkre és igazából pofonegyszerű. De ha már az előbbi bejegyzésben kielemeztem az ass és gay szavak jelentését, akkor már a hírhedt F-betűs szó se maradjon ki. Íme:


Kiegészítés: amennyiben izmos falú nyálkahártya-csövet fogyasztok, az alsó végtagom hőmérsékletét csökkenti.

A megfejtés:

Van egy kék tó a fák alatt,
Ha beleteszem lehűti a lábamat…

Azaz:

Van egy kék tó a FUCK alatt,
Ha belet eszem lehűti a lábamat

Bocsánat, én szóltam előre…

Az már csak mellékesen jutott eszembe, hogy van egy helyi cég, amely rendszeresen szponzorál közéleti eseményeket, például bálokat. Ilyenkor természetesen a nevüket is beolvassák: Vasi Faker, amit természetesen soha nem hallottunk még félre vasi fucker-nek. Áá, soha.

4 thoughts on “Egyszerű képrejtvény”

  1. Ha már témánál vagyunk: Bonyhádra utaztunk, és egy Kurd nevű kis falun át vezetett utunk. A focipálya mellett elhaladva jutott eszembe, hogy a helyi csapatot vajon Kurd Előre FC-nek hívják-e…

  2. Még szerencse, hogy nincsen angol ügyfelünk… 🙂 – bár ugye a faker leírva is érdekes asszociációkat képes ébreszteni egy angolban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*