Kiválasztott Lucky nyertes Ön!

Na, megint nyertem, ezúttal félmillió dollárt. Ha rászánom magam, akkor talán addig is eljutok az olvasásban, mit kell tennem érte. Gondolom semmi különöset, csak csatolnom a nevemet, életkoromat, címemet, útlevelem és bankkártyám fénymásolatát, az ehhez tartozó PIN kódot, a bankszámlaszámomat stb.

Vagy egyszerűen csak utalnom kell 1000 dollár kezelési költséget, miután az általános adataim elküldése után megkeresett a cég “vezetője”. Mindegy, ennyit megér. 🙂

Addig is mellékelem a nyereményről szóló netmagyarul írt levelet, csak le ne nyúljátok előlem a nyereményemet!

FROM THE DESK OF THE Vice President INTERNATIONAL PROMOTIONS / PRIZE AWARDS OSZTÁLY AUSTRALIAN INTERNATIONAL nyereményjátékok LOTTERY CORPORATION.

COOL STREET
Paul Green VULLE Ax34587,
Ausztrália.
Ref: 435062725
Gy.sz.: 7050490902/189
Gyoztes no: GB8101/LPRC

GRATULÁLUNK!?

Kedves Lucky gyoztes,

Ennek célja, hogy tájékoztatni Önt, hogy Ön nyert pénzdíj az ötszázezer AMERIKAI DOLLÁR ($ 500,000.00) 2009-es évre az ausztrál promotion.From Lottó Lottó beépített program.This van egy bónusz elosegítése lotto Ausztráliában, amely teljes egészében alapuló elektronikus A gyoztesek kiválasztása használó e-mail címek néhány oldalon.

E-mail címed csatolták a jegy száma; 4700172507056490102 sorszám 7741134002 Ez a tétel hívja a szerencsés számok a következoképpen 5-13-33-37-42 bónusz mumber17, amely így megnyerte a lottót, a második kategóriába tartozik.

Ön itt hagytak jóvá egy összegben fizet a US $ 500,000.00 (ötszázezer dollár) készpénz hitel file ref: ILP / HW 47509/09 a teljes pénznyeremény megosztott között nyolc szerencsés nyertesek ebben a kategóriában.

Minden résztvevot választottak ki egy számítógépes rendszer használatát Szavazni formában Kilenc százezer e-mail címeket Kanada, Ausztrália, Egyesült Államok, Ázsia, Európa, Közel-Keleten, Afrikában és Óceániában, mint része a nemzetközi
promóciós program, amely évente zajlik.

Ez a Lotto eloléptették és támogatásával egy konglomerátum néhány multinacionális vállalatok részeként a szociális felelosség, hogy a polgárok thecommunities, ha azok muveleti bázisán történik.

További, adja meg elérhetoségét (e-mail cím) tartozik, a mi európai képviseleti irodája Londonban, amint az a játék kamatozású és a díjat a US $ 500,000.00 lesz mentesít az Ön e regionalbranch iroda LONDON.

Reméljük, hogy egy része a díjat, akkor részt venni az év végi nagy tét az USA 1,3 milliárd dolláros nemzetközi rajzolni.

HOGYAN Kérd DÍJ

Egyszeruen lépjen kapcsolatba fiducially ügynök, Johnson Duke Rev.Fr E-mail adresa (rev_fr_johnson_duke@live.com) a fájlt a követelést. kapcsolatba lépni vele, hogy hétfo Friday.Phone: +447024043526 kitöltésével az alábbi urlapot
és küldje el neki a fájlt a követelést.

LOTTERY NYERTESEK ALKALMAZÁSA fizetési módot.

FullName ………………………………………….
SZÜLETÉSI IDO …………………………………..
ADDRESS …………………………………………. ..
SEX …………………………………………. ………
AGE …………………………………………. …….
NATIONALITY …………………………………….
SZAKMA ……………………………………..
SZEMÉLYES mobiltelefonszám ………………………….
EMAIL …………………………………………. ….
DATE …………………………………………. …..
WINNER REF / TÉTEL NEM ENGEDÉLYEZETT ……………………….
Kifizetésre.

Kérjük, idézojelbe a referencia, a tétel és a nyero szám, amely megtalálható a
bal felso sarkában a bejelentést, valamint a teljes nevét, címét és telefonszámát is, hogy segítsen megtalálni a fájlt könnyen.

A biztonság kedvéért minden tanácsot gyoztesei hogy ezek az információk bizalmasak a nyilvánosságtól, amíg a követelés a feldolgozott és a díj átadására you.This része a mi biztonsági protokoll, azt állítva, hogy elkerüljék a kettos és indokolatlan kihasználva ezt a programot a nem nonparticipants személyzetet.

Megjegyzés: minden Lottó-díj kell azt állította, legkésobb 21 napon belül a bejelentés után Draw Draw idopontot, amely díjat nyert, kivéve, ha otherwise.all alapok lesznek a nem várt, és végül ajándékozott jótékonysági szervezetek.

Gratulálok ismét a nyeremény!

HÍVJA KÖVETELÉSEK megbízottjának …………………
(rev_fr_johnson_duke@live.com) BÁRMELY titoktartási kötelezettség megsértése részérol a nyertesek fognak eredményezni eltiltást.

Tisztelettel,
Mrs.Carol Sweet

On-line koordinátort

AUSTRALIAN LOTTO PROGRAM A

Nyereményjátékok nemzetközi program ausztrál Lottó On-Line 2009.

3 hozzászólás “Kiválasztott Lucky nyertes Ön!” bejegyzéshez

 1. Hello!
  Én is kaptam a napokban egy pont ugyan ilyen levelet!Először még meg is lepődtem,de utána már kezdett gyanús lenni ez az egész dolog.Valami jogidokumentumot kellett volna beszkennelnem,de szerencsére nem csináltam semmi hülyeséget,na meg egy csomó pénzt kellett volna küldenem neki hogy megkapjam a nyereményt,Nagy csalás az egész!!!!!!!!Ennyi!!!!!!

 2. Kedves Zsuzsa!

  Természetesen csalás, ráadásul ősrégi, csak a fordítószoftverek hoztak némi változást azzal, hogy több embert érnek el a svindlerek.

  A módszer: ahhoz hogy megkapd a mesés nyereményt be kell fizetned az illetéket, közvetítői díjat, konverziós költséget stb. Mindegy mit, csak fizess. Ez akár a nyeremény 20-30 százaléka is lehet, de érdekes módon ha nem tudod kifizetni, akkor ez csökkenhet arra a szintre, amit ki tudsz fizetni.

  A józan gondolkodású emberekben felvetődhet: rendben, vonják le a nyereményemből. A kapzsik pedig fizetnek. Hiszen jó biznisz pl. 2 millió forintot befizetni és 10 milliót bezsebelni.

  Megjegyzendő: nyereményért nem szabad előre fizetni! (Általában semmit nem kell, de ha mégis, akkor azt utólag, pl. adó formájában, hivatalos okmányokkal alátámasztva, nem kézbe odaadva egy szimpatikus úrnak, hölgynek.)

  Ajánlom ezt a korábbi cikkemet is:

  http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/15609_nem_nigeriai_csalo_szudani_magyar_orvos

  Itt vasi vállalkozó járt pórul. Sokan vannak, akik feljelentést sem tesznek, mert szégyellik, hogy bedőltek a csalóknak. Inkább csendben búsulnak a kidobott milliókon.

 3. sziasztok már annyit nyertem hogy az összes magyar állampolgárnak tudok segíteni!!
  Hümm,de jó hazug kutyák .Ez az e-mail Értesítjük, hogy az e-mail címet véletlenszerűen
  kiválasztott
  lépett be az ingyenes harmadik kategóriába felhívja a Microsoft támogatása.
  Van kiderült, a győztes a felhasználók jutalmazási rendszer és a
  Ezért jogosult a jelentős mennyiségű $ 500,000.00. Az az
  állítás, a díjat,
  szíveskedjen megerősíteni kézhezvételét e-mail, a továbbítás Ön adatai
  amint az alább olvasható, hogy a mi ügynök az Egyesült Királyságban a
  követelések
  azt állítja, ügynök

  E-mail: micr0soft@live.com
  Név: M. Nelson Kelvin

  Kért információkat
  (a) Az Ön teljes neve:
  (b) Kapcsolat címe:
  (c) A Telefon és fax számok:
  (d) Az Ön életkora:
  (e) Az Ön foglalkozása:
  (f) A származási ország:
  (g) A jelen ország:

  Gratulálok neked!
  Üdvözlettel,
  A Microsoft Fizetési Team
  Szerzői jog © 2011 Microsoft

  Copyright 1999-2011 Sanoma Budapest. Minden jog fenntartva. Gyakran Ismetelt Kérdesek | Adatvédelem |We are happy to inform you that you have emerged a winner under the first Category of our last Online Sweepstakes result. This is a reward program for the patronage of internet services. All email addresses entered for this promotional draws were randomly selected from an internet resource database of of registered software and domain users worldwide. The draws was officially announced on the 14Th of Jan., 2011. You have therefore been awarded a lump sum of 1,000,000.00 Eur(One Million Euros), which is the winning pay out for Category A winners.

  NOTE: For easy reference and identification,find below your winning Numbers. Remember to quote these numbers/information in your correspondence to our claim Department agent/representative:

  ************************************
  [I] Reference Number:NL 31407569!!!
  [ii] Ticket Number: BA 15/ 69/5 27/38
  [iii]Batch Number:DTP 6918EA
  [iv]Serial Number: 5-12-32-10-62
  [v] Lucky Number:17-30-42-43-55
  ***********************************

  Please contact under-listed Sponsorlotterij Claim department Agent immediately for due processing and remittance of your prize money to Your designated account of your choice:

  *************************************
  Mr.Karl Henry.
  Tel: +31-619-488-249
  EMAIL:infoapexlinksbv@netscape.net
  *************************************
  Sincerely Yours,
  Mrs. Esther Vergeer.
  Public Relation Officer.
  http://www.sponsorbingoloterij.nl

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*