Kiválasztott Lucky nyertes Ön!

Na, megint nyertem, ezúttal félmillió dollárt. Ha rászánom magam, akkor talán addig is eljutok az olvasásban, mit kell tennem érte. Gondolom semmi különöset, csak csatolnom a nevemet, életkoromat, címemet, útlevelem és bankkártyám fénymásolatát, az ehhez tartozó PIN kódot, a bankszámlaszámomat stb.

Vagy egyszerűen csak utalnom kell 1000 dollár kezelési költséget, miután az általános adataim elküldése után megkeresett a cég „vezetője”. Mindegy, ennyit megér. 🙂

Addig is mellékelem a nyereményről szóló netmagyarul írt levelet, csak le ne nyúljátok előlem a nyereményemet!

FROM THE DESK OF THE Vice President INTERNATIONAL PROMOTIONS / PRIZE AWARDS OSZTÁLY AUSTRALIAN INTERNATIONAL nyereményjátékok LOTTERY CORPORATION.

COOL STREET
Paul Green VULLE Ax34587,
Ausztrália.
Ref: 435062725
Gy.sz.: 7050490902/189
Gyoztes no: GB8101/LPRC

GRATULÁLUNK!?

Kedves Lucky gyoztes,

Ennek célja, hogy tájékoztatni Önt, hogy Ön nyert pénzdíj az ötszázezer AMERIKAI DOLLÁR ($ 500,000.00) 2009-es évre az ausztrál promotion.From Lottó Lottó beépített program.This van egy bónusz elosegítése lotto Ausztráliában, amely teljes egészében alapuló elektronikus A gyoztesek kiválasztása használó e-mail címek néhány oldalon.

E-mail címed csatolták a jegy száma; 4700172507056490102 sorszám 7741134002 Ez a tétel hívja a szerencsés számok a következoképpen 5-13-33-37-42 bónusz mumber17, amely így megnyerte a lottót, a második kategóriába tartozik.

Ön itt hagytak jóvá egy összegben fizet a US $ 500,000.00 (ötszázezer dollár) készpénz hitel file ref: ILP / HW 47509/09 a teljes pénznyeremény megosztott között nyolc szerencsés nyertesek ebben a kategóriában.

Minden résztvevot választottak ki egy számítógépes rendszer használatát Szavazni formában Kilenc százezer e-mail címeket Kanada, Ausztrália, Egyesült Államok, Ázsia, Európa, Közel-Keleten, Afrikában és Óceániában, mint része a nemzetközi
promóciós program, amely évente zajlik.

Ez a Lotto eloléptették és támogatásával egy konglomerátum néhány multinacionális vállalatok részeként a szociális felelosség, hogy a polgárok thecommunities, ha azok muveleti bázisán történik.

További, adja meg elérhetoségét (e-mail cím) tartozik, a mi európai képviseleti irodája Londonban, amint az a játék kamatozású és a díjat a US $ 500,000.00 lesz mentesít az Ön e regionalbranch iroda LONDON.

Reméljük, hogy egy része a díjat, akkor részt venni az év végi nagy tét az USA 1,3 milliárd dolláros nemzetközi rajzolni.

HOGYAN Kérd DÍJ

Egyszeruen lépjen kapcsolatba fiducially ügynök, Johnson Duke Rev.Fr E-mail adresa (rev_fr_johnson_duke@live.com) a fájlt a követelést. kapcsolatba lépni vele, hogy hétfo Friday.Phone: +447024043526 kitöltésével az alábbi urlapot
és küldje el neki a fájlt a követelést.

LOTTERY NYERTESEK ALKALMAZÁSA fizetési módot.

FullName ………………………………………….
SZÜLETÉSI IDO …………………………………..
ADDRESS …………………………………………. ..
SEX …………………………………………. ………
AGE …………………………………………. …….
NATIONALITY …………………………………….
SZAKMA ……………………………………..
SZEMÉLYES mobiltelefonszám ………………………….
EMAIL …………………………………………. ….
DATE …………………………………………. …..
WINNER REF / TÉTEL NEM ENGEDÉLYEZETT ……………………….
Kifizetésre.

Kérjük, idézojelbe a referencia, a tétel és a nyero szám, amely megtalálható a
bal felso sarkában a bejelentést, valamint a teljes nevét, címét és telefonszámát is, hogy segítsen megtalálni a fájlt könnyen.

A biztonság kedvéért minden tanácsot gyoztesei hogy ezek az információk bizalmasak a nyilvánosságtól, amíg a követelés a feldolgozott és a díj átadására you.This része a mi biztonsági protokoll, azt állítva, hogy elkerüljék a kettos és indokolatlan kihasználva ezt a programot a nem nonparticipants személyzetet.

Megjegyzés: minden Lottó-díj kell azt állította, legkésobb 21 napon belül a bejelentés után Draw Draw idopontot, amely díjat nyert, kivéve, ha otherwise.all alapok lesznek a nem várt, és végül ajándékozott jótékonysági szervezetek.

Gratulálok ismét a nyeremény!

HÍVJA KÖVETELÉSEK megbízottjának …………………
(rev_fr_johnson_duke@live.com) BÁRMELY titoktartási kötelezettség megsértése részérol a nyertesek fognak eredményezni eltiltást.

Tisztelettel,
Mrs.Carol Sweet

On-line koordinátort

AUSTRALIAN LOTTO PROGRAM A

Nyereményjátékok nemzetközi program ausztrál Lottó On-Line 2009.