Ha csak egy kicsi hiányzik – éjféli sztriptíz

„Ha csak egy kicsi hiányzik” – a gyorskölcsönt reklámozó bank szlogenje ma már sokak által ismert. A gyors pénznek azonban ára van, komoly kamattal kell visszafizetni azt.

Egy húsz évvel ezelőtti szalagon érdekes felvételre bukkantam. A német RTL Éjszakai sztriptíz című műsorán egyik ámulatból a másikba estem, de a végén megértettem a lényeget. A diáklánytól a nagypapáig terjedő vetkőzőkön látszik, hogy amatőrök a témában. Az inges, atlétás férfi csaknem átesik a nadrágján, miközben igyekszik úgy csinálni, mintha ritmusra mozogna.  A hölgyek beszélgetnek a rendezővel, hogy mit csináljanak, van, aki grimaszol is közben. Valószínűleg ez adhatta meg a sorozat alaphangulatát. Én csak ezt az egy részt láttam és a youtube-on rákeresve nem is találtam többet, ezért aztán feltöltöm, érdekességként. Húsz évvel ezelőtti szórakozás, amin ma már csak mosolygunk.

De a lényeg: a pár másodperces vonaglásért 1000 márka ütötte a résztvevők markát. Így aki megszorult és „volt olyan szerencséje”, hogy beválogatták, az gyors pénzhez jutott, amit vissza sem kellett fizetni. És mivel minden csoda három napig tart, így aztán az ismerősök rácsodálkozása is hamar lecsengett. Meg különben is, miért néznek éjszaka olyan műsort, nem igaz?

A videó a képre kattintva megtekinthető. A felvétel vége felé NEM Soltész Rezső látható vetkőzés közben! A fekete kitakarások miatt engem lehet szidni, de ez az ára, hogy fent lehessen a Youtube-on. A videó inkább vicces, mint erotikus, de akit az ilyesmi zavar, kérem ne kattintson rá!