M. Cozma gyilkosával néztem farkasszemet?

Ma néhány órát fagyoskodtam az ausztriai Hartbergben az autópálya rendőrség épülete előtt. Itt őrizték Raffael Sándort és Németh Győzőt, akiket a kézilabdás Marian Cozma meggyilkolása miatt körözött a magyar rendőrség. Az osztrák zsaruk meglepően barátságosak és lezserek voltak, nem penderítettek ki a rendőrség udvaráról az interjú után sem. Mühl Otmar, a nyomozócsoport vezetője civilben válaszolt a kérdésekre és készségesen megmutatta a cellák ablakait is, ahol a két magyar gyanúsítottat őrizték. Annyit tudtam, hogy még aznap átszállítják őket Grazba, így türelmesen vártam.  Fél négy körül érkezett a rabszállító és fél órával később újabb rendőrautó is begördült, bilincseket vettek elő a rendőrök. Egy osztrák bűnügyi tudósítóval ketten vártuk a rabokat, akiket civil ruhás rendőrök vezettek a rabszállítóhoz. Elsőként Raffael Sándort hozták, róla itthon tudtam meg, hogy feltehetőleg ő Cozma gyilkosa. A férfin speciális ruha és lábbeli volt, a sajátjából semmit nem tarthatott magán. Így sem rejtett eszköz nem lehet nála, sem felakasztani nem tudja magát a gyenge anyag miatt. Raffael megtörten hagyta, hogy beültessék egy igen szűk, elszeparált helyre a rabszállítóban. Némethet tőle távolabb helyezték el, de a két férfi nem beszélhetett egymással.


Raffael Sándort két civil ruhás kísérte

Miután Raffael mögött bezárult a páncélozott ajtó egy darabig néztük egymást. Azon töprengtem, vajon min járhat az agya?

További exkluzív képek a gyanúsítottak elszállításáról a keddi Blikkben, a poggyászukról, autójukról készült fotógaléria pedig a nyugat.hu-n nézhető, szintén kedd reggeltől.

11 hozzászólás “M. Cozma gyilkosával néztem farkasszemet?” bejegyzéshez

 1. Tánczos úr nagyot alkotott!!!
  De ugynakkor nekem nehéz lett volna kibirnom hogy ne szóljak vagy ne tegyek egyéb mást ilyen nem tudom minek nevezhetők láttán!!!
  Minden tiszteletem!!!

 2. Be kéne zárni ezt a mocskot olyanok közé, akiken már semmi mást nem lehet számon kérni, semmi veszteni valójuk sincs…csináljanak vele, amit akarnak…
  Remélem, mielőtt megölik, megkínozzák úgy, hogy amíg (még) él, el nem felejti…lefaragás…kínai “gyógymód” az ilyen patkányok részére…

 3. Jah, és amit egy “nemmagyar” honlapon olvastam…sterilizálni az egész családot, nehogy az ilyen tetű akárkije még valakit szarjon a világra…
  Láttam a temetéses, meg a ravatalos videót Cozmáról…a családját el kellene hívni a kivégzésre, hogy leköpködhessék a hulláját ennek a mocsoknak…én megetetném a keselyűkkel…

 4. Sajnálom, hogy már megint attól híres kis hazánk, hogy itt gyilkolnak, és bűnöznek. Van cigánybűnözés, még akkor is ha ezt a politika tagadni akarja, mert fogalma sincs hogyan oldjon meg egy évszázados problémát. Egyébként, ha arról a családi hagyományról ami náluk van Mario Puzo könyvet írna, Coppola meg filmet forgatna, szeretnénk e jobban őket?

  To Gee: fejlett esztétikai érzéked van, de az ne feledd, amikor ilyeneket írsz, hogy ha te elkövetnél bármi hasonlót mit akarnál magadnak. Mert bár gyilkolt, de motiváció korántsem tiszta. Nyilván nem Cosma bőszítette fel, és nem a napi feszkót vezette le így.

 5. Tudjátok, mit nem értek? Ezek közül valamelyiknek az iwiwes lapján látható (volt) egy fotó egy kis szúnyog felépítésű csávóról. A képen ez a kis vicc boxoló mozdulattal keménykedik a kamerába. A kép aláírása: megyek magyart ölni.
  Szóval. A kérdésem az, ha Te vagy én ilyet írnánk ki, csak fordított tartalommal, vajon mi történne? A Te családod is kapna “rendőri őrizetet”??

 6. Mielőtt még nagyon bele merülnétek, azon téma boncolgatásába, hogy roma volt-e az elkövető, nézzétek meg a videót, és 2.perc 01 másodper, és a 2perc 02 másodpercet jól nézzétek, meg tisztán látszik, hogy a lejövő kopasz férfi kivesz valamit a zsebéből, és negyvenöt fokos szögben fölfelé döf. Ami ami a felfutó Cozmát pont szíven találja, alendülettől még kitántorog, majd összeesik. A támadóval szembenálló Sesum mintha észlelne is valamit, egy pillanatra farkasszemet néznek, majd az illető olyan természetesen, mozog tovább, hogy Sesumban eloszlatja a gyanút. Nagyon úgy néz ki az illető nem Roma származású, talán egy fegyver és késmániás biztonsági Őr? Kérni kéne, hogy a nyilvánosság előtt elemezzék ki a felvételt.
  A veszprémindexen található a video.

  http://www.indexveszprem.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1222:exkluziv-video-a-patriotabol&catid=151:meggyilkoltak-marian-cozmat&Itemid=799

 7. Nehogy ráfogják egy emberre, mert már benn is megvolt szúrva szegény srác vese tájékon, és ahogy futott fel a lépcsőn ott kapta az utolsó halálos döfést, már több százszor megnéztem, elemztem lassítottam megállítottam, és az nem hagy nyugodni. A Stop.hun is leírják, hogy a boncolás eredménye megállapította, hogy le volt hajolva mikor a szúrást kapta, így nem egy elkövető van, hanem több.

 8. Amikor egy kisgyermek, megszületik, teljesen mindegy milyen a bőrszíne, ne azért útáljuk, mert roma, hanem azért mert gyilkos. A móri mészárosok romák voltak???? Nem!

  Az Állami beruházásokkor eltűnő pénzek, sokkal nagyobb kárt okoznak a társadalomnak, mint a pitiáner roma elkövetők.
  Ne értsétek félre de itt már bírósági tárgyalás előtt kész az ítélet. Nem sorolom ezt a tettet a pitiáner bűncselekmények közé, sőt ellenkezőleg! De!!! Ott 30 ember jelent meg nem 4! Szegény gyereket már bent megszúrták, s ezt a stop.hu szerint még kétszer megtették. Vagyis egyet bent kapott, egyet a lépcsőn, egyet meg kint. De a lépcsőn kapott szúrás volt a halálos. Tisztán látszik a videókból már 456-szor néztem meg lassítva kockáról, kockára, és nem hagy nyugodni a dolog!

  Én nem azt szeretném, hogy csak egy embert büntessenek meg, mint ahogyan az a nyomozás jelenlegi állása szerint várható, hogy mindent ráfogni a Raffaelre majd egyedül elviszi a balhét, a többi pedig pár hónap múlva szabadlábon van és folytatják tevékenységüket. Szegény, gyereket háromszor szúrták meg! Mi a garancia, hogy egy és ugyanaz a személy volt? Gyorsan 1 emberen akarják elverni a port aztán, majd megint szőnyeg alá söpörni a dolgot. Mondván példát statuáltak.

 9. Miért csak a román televízió adta le a teljes képanyagot?
  Miért nem beszélnek a románok etnikai hovatartozásról?

  Azért mert tisztán látszik a felvételen, hogy a halálos szúrást nem roma elkövető vitte be! Kíváncsi leszek, hogy ez a kopasz fehér ember egyáltalán meglesz-e ídézve a tárgyalásra? Vagy teljesen mindegy ki volt az? Az összesnek a börtönbe a helye nem csak egynek.

  Nagyon érdekes, hogy nem volt Magyar az áldozatok között! Mi annak az esélye, hogy egy szórakozóhelyen, ahol a vendégek, mindössze 0,5%-ka külföldi, pont az a 3 külföldi, kézilabdás srác sérül, vagy hal meg? Hol voltak a magyarok? Ott senkinek nem volt ilyen nagy szája, mint itt a fórumon. Már leengedni sem szabadott volna őket, és ez nem a cigányokon, nem is a románokon, de még csak nem is a szerbeken, hanem a magyarokon múlott!!! Hisz ismerték őket, mégis lemehettek, szegény srác pedig csak egy jó estét akart a barátaival és a barátnőjével. Ha segíteni nem segítettek nekik, akkor legalább figyelmeztethették volna őket, hogy gátlástalan bűnözőkkel állnak szemben. S még most sem akarnak a gyökerekig lemenni, egyet gyorsan kiemelnek közülük, a többi pedig minél előbb szabadlábra kerülhessen, hiszen a több tíz illetve százmilliós védelmi pénzek beszedéséből, nem csak ők, de őnekik ezt lehetővé tévő személyek is jól élnek.

 10. azért mert biztos nem roma volt csak a magyarok a romákon akarják megint verni a port ! mikor 8 embert lemészároltak a parasztok Moron akkor miért nem volt parasztkérdés pedig fiatal romák haltak meg akkor nem mondtátok hogy szegény romák nem szervezet nekik senki tüntetést remélem veszitek a lapot ! nem a romák nem akarnak beilleszkedni hanem ti nem hagyátok hogy igy legyen ! a segélyezésröl meg anyit hogy elöbb nézetek körül utána beszéljetek !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*